Търсене

За връзка

Трети "е" клас

nelly_stancheva@yahoo.com

Проект УСПЕХ

18.09.2014 21:51

Предложението ми за работа по проект "Да направим училището привлекателно за младите хора", по-известен като проект УСПЕХ - клуб "С компютър и английски език опознавам Европа".
Най-важното, с което ще се занимаваме в този клуб е чрез занимателна работа, диалози, песни, игри да учим комуникативен английски език  на ежедневни теми, съчетано с основни умения за работа с компютър (програма за рисуване Paint, текстообработка с Word, изработване на елементарни презентации с Power Point). Общият брой на часовете е 68, като 4 от тях са за две представителни изяви.
Клубът може да се провежда седмично или на модули. Надявам се, да успея да го организирам комбинирано, т.е. по едно занятие (45 мин.) седмично от 18.00 ч. и два модула - през априлска ваканция и през юни, когато ще могат да се вземат по-интензивно часовете.
Поради моята ангажираност в сряда и четвъртък, остават вариантите за понеделник, вторник или петък като възможен ден за занятие.
Моля тези от Вас, чиито деца имат интерес и желание да участват, а и Вие сте съгласни с това, обадете ми се за да Ви изпратя Заявление.
Отдолу ще видите образец как трябва да се попълни то.