Търсене

За връзка

Трети "е" клас

nelly_stancheva@yahoo.com

Резултати по математика и български език

11.11.2013 18:20

Контролната работа по математика и работния лист по български език са проверени и оценени (само контролната работа). В електронния дневник нанесох оценките като направих изключение само на учениците допуснали слаби резултати, на които ще дам възможност да наваксат пропуските си и в петък (15.11) отново ще направят контролна работа, резултатите от които ще бъдат нанесени каквито и да са. Днес успях да върна листовете само на учениците, които бяха на занималня, утре ще върна и на останалите.
И по български език ще направим контролна работа в петък, като от нея ще освободя всички, получили резултат 28 или 27 точки от максимален брой 28 точки от работния лист миналия петък (4 ученика).
Относно листовете (контролен по математика и работен – по БЕЛ) – когато пристигнат вкъщи и ги разгледате и подпишете, моля, съдействайте на детето си да попълни отзад тази част, която е свързана със самооценката му (Зная …./Да внимавам …/ Да науча….). Листовете да се върнат в училище до сряда, за да мога да работя с тях когато планирам работата си.
За да сравните постиженията на детето си спрямо другите в класа, публикувам таблици с резултатите.